Menu Sluiten

Activiteiten

Lawn Tennis club Ferwert is een actieve vereniging waarin gedurende het jaar diverse activiteiten worden georganiseerd. Voor elke tennisliefhebber is er wel wat wils!

Competitie
Je kunt meedoen aan de voor- en/of najaarscompetitie. Elk jaar is er een aantal teams dat meedoet. Opgave wordt aangekondigd via de nieuwsbrief en/of e-mail.

Wedstrijden- en toernooien
Elk jaar wordt er een aantal toernooien georganiseerd, die toegankelijk zijn voor alle clubleden. Vaak wordt er door de activiteitencommissie ook naast de tennisbaan of na afloop van een activiteit een feestje van gemaakt. Voor een overzicht van de toernooien zie de activiteitenkalender.

Wekelijkse tossavond
Elke week wordt er door de wedstrijdcommissie een tossavond georganiseerd, waarvoor vrije inloop is en er door de wedstrijdcommissie wordt ingedeeld. Voor de tossavonden zie de activiteitenkalender.

Activiteiten
Naast het tennissen is er ook genoeg te beleven ‘naast’ de tennisbaan. In de kantine van LTCF worden door de activiteitencommissie gedurende het jaar diverse activiteiten georganiseerd. Deze zijn meestal rondom een toernooi of andere tennisactiviteit, maar ook een nieuwjaarsbijeenkomst. Zie de activiteitenkalender voor een overzicht.

Lessen
Elk seizoen worden er lessen gegeven in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Hierbij worden zowel lessen voor de jeugd als voor volwassenen gegeven.

Op eigen gelegenheid tennissen
Natuurlijk kunt u als lid van de vereniging ook vrij gebruik maken van de tennisbaan van LTCF. Hiervoor is een baanreglement opgesteld (pdf baanreglement LTCF)